VandaagCollectief mail naar: info@vandaagcollectief.nl of bel 06-29 62 60 24

Acties

Overstappen loont in 2015!

6,2% van de Nederlandse consumenten verruilt hun zorgverzekeraar voor een andere. Dat betekent wel dat men gemiddeld 20 jaar bij dezelfde zorgverzekeraar blijft zitten. Het beeld kan bij zorgverzekeraars ontstaan dat men ongestraft de premie kan verhogen; de klant accepteert het bijna altijd.

VandaagCollectief juicht toe dat consumenten en bedrijven zich actief informeren over het ´inruilen´ van hun zorgverzekeraar voor een andere. De verschillen zitten niet in de Basisverzekering, maar des te meer in de Aanvullende Verzekering. In de Aanvullende Verzekering zijn niet alleen grote verschillen zichtbaar, maar ook forse premieverschillen.

Ook de vergoedingssystemen kunnen sterk verschillen. Sommige zorgverzekeraars bieden 14 behandelingen aan voor fysiotherapie, anderen bieden een gemaximeeerd budget aan van Euro 400,- zodat de consument zelf zijn fysiotherapeut kan inschakelen.

Collectief verzekeren is vrijwel altijd een goed alternatief, omdat de kortingen dit jaar kunnen oplopen tot 8% op de Basisverzekering en 10% op de Aanvullende Verzekering.

Meer berichten